diumenge, d’agost 14, 2011

Kaiac amb llamps i lluna d'agost: de Fornells a cala Morell



Ahir vespre en Jaume, en Pau i jo vam anar a testar un remei anti-estrès infal·lible: remar a la llum de la lluna. Ja coneixíem aquest remei, però crec que ahir en vam provar la fórmula definitiva.

Vam sortir de ses Salines de Fornells devers les 8 del capvespre i, després d'aturar-nos a Pregonda i el Pilar per fer un mos i unes cervesetes, vam arribar a cala Morell passada la 1 de la matinada.

La fórmula del remei consisteix en un conjunt d'ingredients no sempre fàcils de reunir: mar en calma, costa escarpada i verge (i per tant sense contaminació lumínica), una bona embosta de milles (prop de 16, o sigui uns 30 quilòmetres), nevereta amb cerveses, un poc de menjar, bona companyia, lluna plena, cel esquitxat per alguns nivolats aïllats i temperatura ideal per no patir ni fred ni calor.

Tot açò, ben remenat i condimentat amb una tempesta elèctrica a la part final de la ruta, s'ha d'aplicar a cos i ànima durant unes cinc hores.

Si després del tractament encara teniu símptomes, és que patiu un estrès és crònic i, proveu el que proveu, mai no el podreu curar.