dijous, d’octubre 18, 2007

Sa velo comença a rodar

Uep sa velo! només pretén ser un altre dels molts blocs que poblen la blogosfera bttera. S'hi descriuen de forma personal rutes amb btt per les comarques gironines, per Menorca o per altres indrets amb suport audiovisual, mapes, informació tècnica, quilometratge i desnivell, tracks gps, etc. El motiu per engegar aquest bloc és l'enorme servei que m'han fet altres blocs i webs semblants per conèixer noves rutes o simplement per gaudir de les sortides d'altri.

El mountainbike és sens dubte un esport en auge. El tòpic el descriu com una pràctica que combina dues vessants: el ciclisme en tant que pura activitat física i el senderisme en tant que gaudi i descoberta de la natura. Res a objectar, excepte dos petits matisos: primer, que també s'hi pot gaudir del patrimoni cultural escampat per les muntanyes, i segon, que a vegades també pot esdevenir autèntic esport d'aventura!

En el meu cas, m'he aficionat al mountainbike de forma gradual, mogut per la meva afició a l'esport i a la natura i per la mala influència d'un parell d'amics que s'hi dediquen des de fa més temps i amb més idea. Si tu també ets aficionat a la btt o la natura i vols afegir un comentari o informació addicional a alguna de les rutes, no dubtis en fer-ho!

* Uep: interjecció emprada a Mallorca i Menorca per cridar algú, fer-lo atendre o fer-lo anar amb compte.
** Velo: gal·licisme que s'empra a Menorca per anomenar la bicicleta.