diumenge, d’octubre 18, 2009

Uep es segon aniversari!




Uf! Que just que m'ha vingut! Per poc se'm passa, per molt poc! Ahir mentre vogava entre Cala'n Turqueta i Macarella, de cop se'm va encendre la bombeta: "No deu tenir dos anys ja, el blog? Fa molt que no pens a comprovar-ho, però diria que era cap a l'octubre, quan el vaig engegar... Se m'haurà passat la data? Quin disgust que tindrà, si no el felicit!". Just arribar a casa, encenc l'ordinador, escric websavelo.blogspot.com i comprov: primer post, Sa velo comença a rodar, 18 d'octubre de 2007. Açò és demà mateix!

Quines coses que té la memòria, o el rellotge aquell que diuen que duim a dins i que em va avisar just a temps. Com pressentint que l'aniversari era molt proper, vaig davallar fins a Macarelleta per obsequiar la meva velo, uep!, amb una foto ben polida:


Macarelleta, 17 d'octubre de 2009.

Poc m'ho pensava, aquell dijous de fa dos anys, quan vaig escriure el primer article, que dos anys després hauria penjat més de 80 articles, la majoria d'ells cròniques de rutes; o que el blog rebria una mitjana d'unes 20 visites diàries. Ni tan sols fiava que la cosa durés tant... i és que, en realitat, era poc més que una prova sense gaires expectatives d'èxit.

De fet, fa uns mesos, quan vaig decidir tornar a viure a Menorca i, per tant, tancar l'etapa de vida -i rutes- a Girona, em vaig plantejar de tancar la paradeta. Finalment, però, vaig decidir que el blog duraria simplement mentre hi hagués coses a escriure-hi... coses que, per sort, de moment hi són. I esperem que duri.


Sa velo, uep! Encara que no ho sembli, només té dos anys.


Per molts d'anys!


2 comentaris:

Quique ha dit...

Moltes felicitats d'un fidel lector de UEP SA VELO. No seré dels 20 que el visiten diariàment, però si que és automàtic obrir el meu blog, http://quickoffroad.blogspot.com/ (que es va iniciar inspirat pel teu gràcies a la teva crónica de la X TRAMUNBIKE a la qual també vaig participar) i seguidament el teu blog a veure que has penjat de nou ... Hauria estat una gran pèrdua clausurar el blog pels aficionats al BTT, així que espero que cumpleixi molts anys més i continuar gaudint de les coses que tens per explicar, de les fantàstiques fotos i dels teus tracks. Gràcies per tot això i espero poder compartir algún dia una pedalada per Menorca, cosa que tinc pendent i que poc a poc anirà agafant cos.
Salutacions des de Girona.
Quique

j o a n f t ha dit...

Moltes gràcies Quique!!! Tu que també tens un blog ho saps: el que t'anima a seguir penjant articles és saber que algú, no saps ben bé qui ni exactament des d'on, però algú que en definitiva podria ser un bon company, se les llegeix.

Per cert, lo de pedalar per Menorca... a veure si és ver, que veig per Formentera ja sí que hi has pedalat eh!