diumenge, de maig 31, 2009

5a cursa de BTT del Cetig a Quart

Ahir dissabte es va celebrar a Quart la 5a cursa de BTT que organitza el Cetig (Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Girona). El recorregut era de 25 quilòmetres i uns 500 metres de desnivell acumulat. Era per tant un recorregut sense gaire exigència física, ni tampoc tècnica, i transcorria majoritàriament per camins ja coneguts.

Tanmateix, va ser una bona ocasió per espallar un poc (com es deu escriure aquell verb que els menorquins pronunciam espahar?), retrobar coneguts que feia temps que no veia i fer una prèvia a la Cavallera de Sant Joan de les Abadesses, que s'ha fet avui i de la qual penjaré crònica demà.

L'única incidència a comentar és que, ja a la part final del recorregut, un altre participant i jo ens vam sortir del recorregut i vam estar uns 15 minuts fent el Benny Hill amunt i avall intentant reenganxar amb el recorregut. Al final, ja cansats d'anar i venir, vam decidir tirar pel dret cap a l'avituallament de final de cursa a Quart sense ni tan sols passar per meta.

Jo no vaig fer gaires fotos (en realitat en vaig fer només una, abans de la sortida), però qui sí que en va fer és en Narcís de Bicioci. AQUÍ hi trobareu moltes imatges...



Sortida neutralitzada. Aquest que mira cap a la càmara és en Quim, que es pren açò d'anar en velo com un descans de les seves maratonianes curses corrents, però que no hi ha qui li segueixi el ritme.


Perfil de la cursa. El desnivell acumulat és de 514 metres.


Clicau damunt la imatge si voleu explorar o descarregar-vos el track.