diumenge, de juny 27, 2010

Vogar a la mallorquinaEl kaiac d'en Pau descansant damunt l'arena del Pilar.


Ja fa temps que em rondava la idea pel cap. Fa cinc anys, per ser més exactes. Vogar m'agrada, però a vegades m'arrib a cansar de fer-ho només amb les cames. Per açò m'he decidit vogar a la mallorquina: comprar un kaiac i emprar d'una vegada el tronc superior, que per alguna cosa el devem tenir, també.

En Jaume, company del Camí de Cavalls NON-STOP (per cert, la quarta entrega de la crònica és a punt de sortir del forn), des de fa anys és aficionat a remar. Amb ell ja tenim alguna mala pensada...

Però temps al temps! De moment, un primer tast de crònica salada. A partir d'ara en vindrà qualcuna.


Penyals del Cap Gros, entre Cala'n Carbó i el Pla de Mar.


Ahir, mentre sopàvem, en Pau em va oferir el seu kaiac perquè avui matí pogués anar a matar un poc el cuc mentre no tenc el meu propi. No vaig dubtar gaire a acceptar, i avui matí he tingut el plaer de remar per una de les parts més escarpades i verges de la costa menorquina: de la Vall fins al Pilar, i tornar, és clar.

A mitjan camí s'ha aixecat un poc de mar. De cara, o a 45%, no he tingut cap problema per tallar les onades. Ara bé, a l'hora de tornar, amb les onades que em venien del darrere, he rebut la primera lliçó: si et despistes, quan t'enfiles damunt una onada acabes clavant la punta del kaiac a l'onada del davant; o, quan et quedes frenat, una altra onada se t'enfila damunt el kaiac de per darrere...4 comentaris:

Quique ha dit...

Hola Joan ! Està molt bé això d'aprofitar el tronc amb el kayak, molt bó el vídeo del fora de sèrie amb la flaca, però per quan el final del camí de Cavalleria non-stop? no se si ets conscient de que tens lectors fidels que fa dies que esperem el final de la història. Pot ser no era la teva intenció, però cada capítol a fet que passés de seguida al següent com passa amb els bons llibres, així que...

j o a n f t ha dit...

Ei Quique! Moltes gràcies pes teu comentari... jo tenc ganes també de donar per acabada sa crònica de sa non-stop, però per aquí com sabràs hem estat de festes darrerament i no estava prou... mmmhhh... diguessim prou serè per escriure una crònica sensata! ;)

Quique ha dit...

Ho entenc perfectament ... suposo que l'anunci de DAMM també a tingut repercusió a la vostra festa de Sant Joan. Demà vaig a Cerdenya així que quan torni ja la podré llegir. Que vagi molt bé l'estiu i el teu próxim viatge a Islàndia.
Salut company ciclista.

j o a n f t ha dit...

Bon viatge Quique!

L'anunci de Damm ha tingut el seu efecte, pero no te res a veure amb que aqui es faixi mes o menys festa! ;)

Salut!