divendres, d’abril 30, 2010

Uep sa ràdio!

Quan vaig engegar aquest blog, ara fa uns dos anys i mig, pensava que amb un poc de sort hi hauria dos o tres amics que de tant en tant el consultarien. M'haguessin dit que un dia m'entrevistarien a la ràdio, evidentment no m'ho hauria cregut... i potser fins i tot m'hauria tirat enrere!

Dia 25 de març em van entrevistar al programa "Això no és Sicília" d'Ona Mallorca. Es van interessar pel meu blog (o meus blogs, per ser exactes) com a conseqüència d'una petita confusió: pensaven que ja havia estat a Islàndia... però d'Islàndia, de moment, només n'he xerrat!


3 comentaris:

Quique ha dit...

Hola Joan des de la teva Girona adoptiva, aviat en temps de flors... Crec que l'interes d'aquests programa de radio pel teu blog és la recompensa al "treball" ben fet. Suposo que tant jo, com els altres 19 seguidors del teu blog, més la gent que el visita de tant en tant o per casualitat, apreciem les teves històries, les teves fotos i la millora contínua d'aquests, que a molts ens serveix de referència i com ja et vaig dir una vegada, de motivació per haver engegat els nostres blogs al seu moment. Felicitats pel reconeixement. T'haig de dir que des de que t'has passat a "sa roda prima" o "la flaca" com diuen d'altres blogueros, no llegeixo tant les teves cróniques, però segueixo considerant el teu blog com una referència. Espero que la teva nova aventura vagi molt bé. Aquest estiu vaig a Sardegna i abans em miraré el teu viatge, encara que segurament no podré pedalar per allà.
Salut i pedals.

j o a n f t ha dit...

Ei Quique! Moltes gràcies per tots aquests compliments! Açò d'Internet és curi´´os, i tu segur que també ho saps bé: xerres, però no saps prou bé amb qui... quan escrius una crònica, vull dir, no saps ben bé a qui et dirigeixes. Per açò està molt bé rebre de tant en tant un poc de "feedback"! Merci :)

I del tema "roda prima"... sí, és cert, ja no faig tanta btt... però ep! Que encara en vaig penjant de tot tipus eh! He estat penjant les cròniques d'Euskadi, i en els propers mesos cauran unes quantes cròniques d'alguna animalada amb btt que tenim planejada! ;)

Ah, i sé que la setmana que ve començen les flors... i a que no endevines on seré??? ;)

Salut company!

Quique ha dit...

...comença per Gir... i acaba per ...ona?????
Ara fa poc vaig tenir l'oportunitat d'experimentar això que comentes d'internet. Gràcies al blog, en Joan de Sant Esteve d'en Bas es va en posar en contacte amb mi i vaig pujar a Olot a fer una sortida maca maca... Que gran que és això de internet i de la bici ...