diumenge, d’abril 25, 2010

Aiba txirrinda! (i 4) "BTT urbà" per Donosti


L'Euskotour pròpiament dit ja s'havia acabat. Tanmateix, havíem decidit apurar al màxim les mini-vacances de Setmana Santa, de manera que encara ens quedava el dilluns dematí per passejar un poc per Donosti, ciutat on ens havíem allotjat durant quatre dies però que, si exceptuam alguna expedició nocturna, encara no havíem visitat. Com que no teníem gaire temps, vam decidir sortir a passejar amb les nostres inseparables velos, com no.

Aquesta vegada, evidentment, no hi ha gaire "txitxa" per fer una crònica. En qualsevol cas, donant voltes per Donosti ens van sortir uns 15 km, de manera que es pot dir que vam arribar a veure bona part de la ciutat... Podríem dir també que va ser la nostra primera ruta de "btt urbà", que va incloure, entre altres coses, algunes escaletes de rigor. El millor de tot, sens dubte, el mont Urgull i les vistes que des d'allà dalt es poden disfrutar. Ja ho sabíem, però ho vam poder corroborar: Donosti és una gran ciutat.

Vos deix amb unes quantes fotos que vam fer, com sempre, amb el mòbil:




El "Peine de los Vientos" de Chillida.


Pujant al mont Urgull amb Donosti i un tros de platja de la Kontxa de fons.


Badia de la Kontxa des del mont Urgull, amb el mont Igeldo al fons, l'illa de Santa Klara al mig i la platja d'Ondarreta a l'esquerra.


Part final de la pujada al mont Urgull.


Fins i tot vam fer algun petit tall de corriol.


En Xevi sortint de les entranyes de la terra. Pujar aquesta escala és una de les coses més difícils que hem hagut de fer mai amb la velo...


El petit pilot de l'Euskotour.


Xerxes, barques amarrades... coses d'una ciutat amb mar.


Plaça Konstituzio.


Bici-carril a l'Argentinar Errepublikaren Pasalekua.