dilluns, de gener 14, 2008

Nou bloc: Beteterus Sense Fronteres

La setmana passada vaig rebre un correu que m'informava d'una bona notícia: el naixement d'una nova criatura virtual, el bloc Beteterus Sense Fronteres. Al seu darrere hi ha el grup BTTgirona i la web A Girona en BTT, i més concretament en Josep M., la seva ànima mater. Fins ara havia tingut la sort de seguir les cròniques que s'anaven enviant per correu i puc assegurar sense por a equivocar-me que la qualitat i l'èxit del bloc estan garantits. Primer, perquè el seu coneixement dels camins i indrets dels voltants de Girona és envejable; i segon, per la seva gràcia a l'hora d'escriure, que fa que les seves cròniques siguin ben divertides.

Ara segurament ja hi deu haver qui sospita que som coneguts o amics o alguna cosa semblant i per açò en faig aquestes lloances. No anau mal encaminats, tot i que no és exactament açò. Resulta que he descobert que en un dels seus primers articles ha parlat molt bé del meu bloc. Així que tots aquells que vulgueu una lloança del vostre bloc, ja sabeu el que heu de fer! ;)

Bromes a banda, molta sort als Beteterus Sense Fronteres! Com diu un bon company nostre: ens veiem pels corriols i trialeres de la terra!