dijous, de març 01, 2012

Camí de Cavalls 360º, el repte de la volta a Menorca a través del GR 223


Camí de Cavalls 360º és la volta a Menorca per etapes a través del GR 223, un sender ancestral de 185 km que ressegueix fidelment la costa menorquina i que ha estat protagonista de moltes cròniques d'aquest blog.

El Camí de Cavalls té un gran atractiu per a la pràctica de la BTT, Senderisme o Trail Running, però presenta un inconvenient important: gran part del camí està totalment mancat de qualsevol tipus de servei. Per tant, per poder-lo fer és necessari conèixer bé els trams, els punts on és possible avituallar-se, i disposar d'allotjaments i del servei logístic necessari per no haver de carregar l'equipatge o poder traslladar-se de l'inici o el final d'etapa fins a l'allotjament.

El Camí de Cavalls 360º es pot fer en tres possibles modalitats: Senderisme, Trail Running o BTT. Cada modalitat disposa de tres variants possibles: la volta sencera (360º), la meitat nord (180º N) o la meitat sud (180º S). També hi ha diferents nivells perquè cadascú pugui adaptar el repte als seus gustos i possibilitats.

Tot açò és el que s'ofereix en aquesta nou projecte darrere del qual hi ha el Uep sa velo! Us convidam a visitar la nostra web i us desafiem a encarar el repte de la volta a Menorca!