dilluns, d’octubre 31, 2011

Uep es quart aniversari! (amb Danny MacAskill)


Se m'ha tornat a passar, i aquesta vegada per quasibé dues setmanes! El passat 18 d'octubre va ser el teu aniversari, i una altra vegada me'n vaig tornar a oblidar. L'any passat ja et vaig fer un escrit per disculparme de l'imperdo- nable descuit, però aquesta vegada ja he passat tota mesura... No sé què dir-te ni amb quina cara t'he de mirar. 

Per si no fos poc, fa més d'un mes que no t'explic cap història. I no perquè no hi hagi res a explicar, sinó per simplement per deixadesa. Des que vam començar la nostra relació, aquell 18 d'octubre de 2007, hem tingut els nostres alts i baixos, durant alguna època t'he tingut mig abandonat...

Tot i així, tu has seguit fidel com sempre, i sempre que vénc a veure't segueixes aquí, tal qual et vaig deixar la darrera vegada.

Promet que aquesta mateixa setmana tornaré amb una historieta de btt i de Menorca. Mentre, et deix amb aquest petit regal d'aniversari. És un vídeo preciós que segur que t'agradarà:






Per molts anys, Uep sa velo!

4 comentaris:

César C.A. ha dit...

Per molts anys Uep sa velo!!!

César

j o a n f t ha dit...

Gràcies César!

Tu ets un dels que ha visitat el blog en aquests quatre anys... com a mínim aquí, si no vaig errat:

http://websavelo.blogspot.com/2009/06/fent-lindio-per-lardenya.html

César C.A. ha dit...

Quins records!! A veure si coincidim altre cop per terres Gironines.

Salutacions,
César

Mandie ha dit...

Hi, I came across your site and wasn’t able to get an email address to contact you. Would you please consider adding a link to my website on your page. Please email me back and we'll talk about it.

Thanks!

Mandie Hayes
mandie.hayes10@gmail.com