dilluns, de març 21, 2011

Un diumenge qualsevol: Mitjana i Llucalari


A l'anterior article hi penjava unes quantes fotos d'un dimarts qualsevol de fa dos anys...

En aquest, tres fotos d'aquest mateix diumenge.

Vaig recórrer el Camí de Cavalls des de Macarella fins a Cala'n Porter i em vaig aturar a tirar unes quantes fotos en dos punts: Cala Mitjana, lloc de pas habitual, i el barranc de Llucalari, pel qual havia passat només una vegada, i de nit.



Cala Mitjana.


Llucalari.


Davalladeta a Cala Llucalari.

3 comentaris:

Quique ha dit...

Hola Joan. Ara fa temps que no et deixo cap missatge encara que vaig llegint el que passa per Menorca i el que va passar a Lanzarote. Vaig al·lucinar amb la teva aventura i em vaig sentir una mica identificat per que crec que sóc igual de caperrut... els que sóm aixís ens costa desfer el camí fet... que hi farem. Encara no has presentat la teva nova màquina i crec que és mereix una entrada, no?
Doncs res, salutacions des de Girona on comencem a preparar el que espero és converteixi en un fixe com els vostres 100 de les Gavarres, (per cert, a la marató vem fer corriols molt macos, per si et serveix per la próxima edició) anar des de Girona al Turó de l'Home.

j o a n f t ha dit...

Hola Quique!

Gràcies per seguir fidel al blog! Saber que hi ha gent que el segueix em motiva per treure temps i forces per seguir-hi penjant coses!

Déu n'hi do eh! Us pot sortir una bona "ruteta" si heu d'arribar fins al Turó de l'Home sortint de Girona! Teniu data posada?

Els nostres "100 de les Gavarres", que enguany seran 104 (cada any n'afegim un) els farem el dissabte 4 de juny, i acabarem amb un bon dinar com l'ocasió es mereix... Si vols apuntar-t'hi o saps d'algú interessat, ja ho sabeu!

Salut!!

Quique ha dit...

Hola de nou. Tinc el track penjat al blog: http://quickoffroad.blogspot.com/2010/10/sortida-marathon-al-turo-de-lhome.html
En principi tenim previst el dimecres 20 d'abril, però estem pendents de confirmar-ho ja que els nens tenen les vacances de la setmana santa i hem de mirar de "col·locar-los". Si t'interessa, mirat el blog de tant en tant que ja faré una entrada confirmant la data i convidant a qui volgui apuntar-se. En quant a la vostre 104, m'ho miraré... si puc, m'apunto. No deixis de veure l'últim vídeo que he penjat.