divendres, de febrer 19, 2010

Uep es canvi de look!


Amb aquest, i si no em fallen els càlculs, Uep sa velo! ja duu publicats 102 articles. Qui el consulti habitualment sabrà, a més, que no són articles breus, precisament... La barrera dels 100 es va superar amb l'article de Santa Àgueda, a peu i amb velo.

Per celebrar-ho, i aprofitant l'obertura d'un nou blog, he fet el que tenia pendent des del primer aniversari (i que tampoc no vaig fer en el segon): un canvi de look del Uep sa velo!, que ja li tocava!

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Hola company, veig que ets un autentic fervent de la publicació de posts interessants. Doncs be, t'envio una informacio que potser t'interessa per fer un nou post. Es tracta altra web que ha creat una amiga i que consisteix en una xarxa social (tipus facebook) per muntanyencs i aficionats a tot tipus d'activitat esportiva en l’entorn de la muntanya.
Podeu accedir-hi a www.cuspidis.cat o www.cuspidis.com o www.cuspidis.es
Per als usuaris suposa una plataforma gratuita on compartir experiències i coneixement. Podreu buscar i penjar rutes aprop d’un punt en concret, buscar i crear esdeveniments per compartir, fer ressenyes de llocs interessants o dormir, menjar, visitar, fer-vos amics d’altres usuaris, crear grups, tenir un bloc, opinar en fòrums i crear-ne de nous, etc.
Per als clubs suposa una plataforma també gratuita on gestionar i donar a conèixer la seva activitat a través de grups que poden ser públics o privats.
Per empreses i entitats representa un lloc ideal on donar-se a conèixer i comunicar-se amb els usuaris.
Si voleu més informació podeu contactar amb aquesta web a través del correu info@cuspidis.com o seguir-los a www.facebook.com/cuspidis i a www.twitter.com/cuspidis
Esperem que us agradi la iniciativa!

j o a n f t ha dit...

Està bé... sembla molt interessant açò de cuspidis, però AÇÔ NO ÉS UN TAULER D'ANUNCIS EH!!! :P

Vaig a xafardejar un poc...