dimarts, de gener 20, 2009

Plans i plens (camins i pantans)

Seguint les recomanacions del meu fisio personal, company de ruta i podríem dir que amic, el Xevilensis, ara m'ha agafat per fer rutes planeres. El Xevilensis em diu que així puc entrenar sense forçar tant les meves fràgils articulacions; treballar millor la cadència i la meva postura damunt la velo, etc. Així que avui, dia grisot, tapadot i fredot -com diria l'imitador d'en Tomàs Molina- he enfilat el carrilet des de Girona en direcció a Olot. A l'alçada d'El Pasteral, en tost de seguir pel carrilet cap a Amer, m'ha agafat per girar a l'esquerra en direcció al pantà de Susqueda. I a que no endevinau com estava el pantà? Idò sí: estava plenot, plenot. En total m'han sortit 70 quilòmetres que es poden fer a una mitjana de més de 20 kms/h.

Com sempre, gràcies a la càmera del mòbil, més que decent, he pogut tirar un parell de fotos per penjar aquí. Coses de la tecnologia.





Tres imatges del pantà El Pasteral.



I dues del de Susqueda...

Si voleu fer-vos una idea del canvi que hi ha hagut en poc més d'un any, mirau aquestes imatges del novembre del 2007.

2 comentaris:

Albert ha dit...

Quan he vist el recorregut que has fet no m'ho creia! Jo que pensava que només entenies la btt per enfilar muntanyes i buscar cims ciclables més enllà de les estrelles!!!
Bé, veig que la salut dels pantans és bona, espero que la de les teves articulacions millori amb aquests plans d'entrenament personalitzats!

Quique ha dit...

Hola Joanft, des de que vaig fer la 10 tramunbike i vaig trobar la teva crónica amb les corresponents fotos al teu bloc, em va enganxar. Vull felicitar-te pel bloc, per les teves cróniques i les teves fotos. M'encanta la foto de la velo (com dius tú) antiga amb la caixa i les soldadures... Em van agradar molt les fotos i la crónica de la volta a Menorca (m'agraden molt ses illes) que em va descobrir una illa totalment diferent a la que vaig conèixer. De moment conec Menorca i Formentera.
Tot això ha fet que aquest any m'hagi animat a començar també un blog amb les meves rutes i les meves fotos. Donçs bé, que felicitats i ja ens veurem per aquest corriols tan ben parits que tenim per aquí o a alguna cursa.
Salut