divendres, d’octubre 17, 2008

Uep s'aniversari!


Fa dotze mesos sa velo va començar a rodar. Idò sí, a lo tonto ja fa un any que vaig penjar el primer article d'aquest bloc! Des de llavors he penjat 47 articles més, majoritàriament cròniques de rutes que ens han duit a vogar per qualcuns dels racons més bells de les comarques gironines i de sa roqueta menorquina, pero també per ultramar: Sardenya i, en les cròniques llorencíaques, Paraguai i Brasil. Les cròniques de la Guilleries Exprés, de la X Tramunbike, de la Volta al Pantà de Susqueda, la pujada al Puigmal o de la ruta Oix-Beget-Camprodon han constituït alguns dels moments àlgids d'aquest primer any de bloc. En qualsevol cas, totes les cròniques han tingut la seva circumstància especial que els dota d'un valor propi; almanco per aquells que les vàrem viure en primera persona... I és que, des d'aquell 18 d'octubre de l'any passat, qualsevol sortida amb els companys és incompleta fins que no n'ha sortit publicada la crònica al Uep sa velo!


Sa velo (auep!), amb sa UepsaveloTV dins es caixó-portaequipatges.

En aquest temps, el Uep sa velo! ha rebut prop de 9.000 visites (unes 25 diàries) i s'hi han registrat uns 18.000 moviments (el comptador de visites que hi ha a baix no sé d'on treu la xifra d'11.000 i pico...). M'haguessin dit que en tindria tantes, no m'ho hauria cregut. Aquesta qüestió de les visites podria semblar irrellevant, ja que no hi ha cap anunciant que les remuneri. Tanmateix, l'únic que dóna sentit a un bloc, el pensament que t'anima a seguir penjant-hi cròniques, és el saber que hi ha qualcú que llegeix el que hi escrius, o que almanco es mira les fotos. Per açò em fa molta il·lusió quan, de tant en tant, qualcú més o menys conegut em diu: "ostres, està molt bé açò del Uep sa velo! aquest, de tant en tant hi entr i a vegades fins i tot em fa riure!" (ara és un bon moment perquè rigueu). Clar que molts hi afegeixen, amb bon criteri: "Déu n'hi do com t'enrolles!" (segona oportunitat per riure, no la deixeu passar).

He estat rastrejant la xerxa a la recerca de quelcom especial per celebrar el primer aniversari. Finalment m'he decidit per un vídeo de gran qualitat interpretativa que fa ple honor a l'expressió "Uep sa velo!". Els menors d'edat, els delicats de cor i els puritans, per favor absteniu-vos de pitjar play. La resta, xalau:


6 comentaris:

Anònim ha dit...

anys i anys per molts anys... Felicitats al uep sa velo i al seu creador!

sílvia i albert!

Anònim ha dit...

Felicitats uep sa velo!!!!!
esper que poguem celebrar-ne molts més.
Ets orgasmillu molt maco, molt instructiu...

GB.

Anònim ha dit...

Ets un crack!!!
Per molts anys i camins!!!
Soc un altre exiliat del foro del feixisme. Segur que un dia ens trobem.

Xevi ha dit...

Per molts anys!!!

I per molts més que poguem fer.

Per cert, pel que fa al video, la noia porta el seient massa alt, però si li compensa...

j o a n f t ha dit...

Gràcies companys de part de sa velo i meua!

Que per cert està malaltona i l'he haguda de dur al mecànic... Ja que hi som, li diré avam si em pot posar un seient d'aquests tan estimulants ;)

EDU ha dit...

FELICITATS JOAN!!!!!
DE VERITAT QUE NO DECAIGA EL TEMA,JO M HO PASO PIPA LLEGINT,LES CRONIQUES.
ENORABONA
EDU