dimarts, d’octubre 28, 2008

Tastet de Copa Gironina a Amer

La Copa Gironina ja fa unes quantes setmanes que va començar, però noltros fins aquest diumenge no ens hi vam animar (rodolí completament fortuït). La d'Amer era la cinquena de les set proves de què consta aquesta copa; són aquestes:


7-9-2008 Sant Martí Vell
21-9-2008 Salt
28-9-2008 Sant Gregori
12-10-2008 Porqueres
26-10-2008 Amer
2-11-2008 Mont-ras
9-11-2008 Vidreres



La prova d'Amer, d'uns 32 quilòmetres amb uns 1.000 metres de desnivell, transcorria pels voltants de Santa Lena i Sant Roc, zona ideal per a traçar-hi un recorregut trencacames i entretingut. Pujades picades i a moments tècniques, talls de corriol a vegades més ràpids, a estones més tècnics i lents, i qualque tros de llosa tallada (si la memòria no em falla, pujant a Sant Roc) que dificultava enormement l'avanç. Els que portaven una doble es devien sentir orgullosos de la seva compra.



A part d'açò res a destacar. Bé, sí, una cosa: l'Homo Ciclens Xevilensis va pujar en velo des de Bordils, va fer la carrera (amb conat de pàjara a la part final de recorregut) i després encara va tenir moral de tornar fins a Girona pedalant. Li van sortir uns 100 quilòmetres. Molt bé, company! Jo, que el veia mig pàjaru, i com que amb el temps li he agafat qualque cosa semblant a l'apreci, vaig decidir acompanyar-lo, no fos cas que prengués mal.



Imatge del podi de la classificació final de la carrera d'Amer. En aquest cas, l'altura no reflecteix exactament l'ordre d'arribada.



Si ho voleu, podeu consultar les CLASSIFICACIONS.

Si voleu esplorar el track:



O si ho preferiu aquí podeu descarregar-vos el track.

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Home, tinguent en compte el pols del colega que va fer la foto, encara va quedar prou bé.