divendres, de febrer 19, 2010

Uep es canvi de look!


Amb aquest, i si no em fallen els càlculs, Uep sa velo! ja duu publicats 102 articles. Qui el consulti habitualment sabrà, a més, que no són articles breus, precisament... La barrera dels 100 es va superar amb l'article de Santa Àgueda, a peu i amb velo.

Per celebrar-ho, i aprofitant l'obertura d'un nou blog, he fet el que tenia pendent des del primer aniversari (i que tampoc no vaig fer en el segon): un canvi de look del Uep sa velo!, que ja li tocava!

dimarts, de febrer 16, 2010

Direcció Ísland

Ahir n'Albert em va deixar aquest missatge a l'article Santa Àgueda, a peu i amb velo: "forbudt que uep sa velo estigui més d'un mes sense actualitzar-se amb un nou article!!!".

Al cap de poc hi vaig caure: el mes es complia... just avui! I açò em posa ara en un gran compromís, ja que no tenc matèria per fer penjar article interessant al blog, a no ser que hi pengi fotos del carnaval... però no, millor que ho deixem córrer.

Albert, com que no sé què escriure i tot açò és culpa teva, em serviré dels teus blogs per omplir un poc el meu. Primer hauríem d'aclarir què significa la paraula noruega forbudt, i la resposta la trobareu aquí:

direcció Lofoten - blog de n'Albert sobre el seu viatge en furgoneta per Noruega l'estiu del 2009.

Però n'Albert no és només responsable d'aquest article. També és en bona mesura culpa seva que en Xevi i jo haguem decidit anar a passejar les alforges per Islàndia aquest estiu. Ja és una idea que se'ns va passar pel cap a n'Albert i jo ara fa un any, abans que decidíssim decantar-nos per Irlanda... Tot ve arrel del seu viatge en furgoneta per Islàndia, l'estiu del 2008:

direcció Reykjavik

Tot i que encara hi falta molt per partir direcció Ísland, acab d'obrir un nou blog, Islàndia sobre rodes, que haurà d'acollir les cròniques del nostre periple per la terra de gel i foc.

De moment, només com a petit tast, penj un parell de fotos magnífiques que he extret d'aquest àlbum de fotos d'Islàndia, fet per un tal "jordialcoi79". Recoman que li feu una ullada perquè no té desperdici!







Per cert, n'Albert també té un blog nou de trinca, encara intacte: direcció Antípodes, on haurà de narrar el viatge que té programat per aquest estiu a Nova Zelanda. Queda clar que n'Albert és un home dispers, almanco en quant a direccions.

I si no n'heu tingut prou amb les direccions de n'Albert, podeu entrar al bloc dels viatges, on trobareu un reguitzell d'enllaços a blogs i àlbums fotogràfics de viatgers...